DU ER ALTID VELKOMMEN TIL 

 at kOntakte os 

Kontakt os

hvis du er interesseret i at starte til hundetræning, har spørgsmål til klubben, vores aktuelle hold eller priser. Brug nedenstående kontaktformular eller skriv direkte til anbven@gmail.com.

Du kan også kontakte klubbens formand, Anette Barksman på tlf. 20224016. Hun er adfærdskonsulent og kan hjælpe dig hvis din hund har adfærdsmæssige problemer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Hvornår kan MAN starte til hvalpetræning

Man kan ikke starte for tidligt med at komme til hvalpetræning. Begynd gerne træningen når hvalpen er 8 uger. I starten skal trænings sessionerne være korte så den lille hvalp ikke bliver alt for træt og får en dårlig oplevelse. Det er en rigtig god ide at gå til hvalpetræning med din hvalp, da det er med til at socialisere din hvalp godt fra starten, og det giver også et helt specielt bånd imellem dig og din hvalp, når i går til hvalpetræning sammen.

Hvordan ER Hvalpetræning

På et hvalpetræningskursus lærer man meget kontaktøvelser og hvalpen socialiceres med andre hvalpe og lærer på den måde et godt hundesprog. Hvalpetræningen er ofte bygget op omkring de samme øvelser som almindelig hundetræning med positiv træningsformer, men man vil være meget skånsom og lade hvalpen have hvalpeadfærd og lege øvelserne ind, uden at kræve mere end hvalpen kan klare.

Hvornår kan man starte til hundetræning

Der findes flere forskellige former for hundetræning. Der er noget træning du kan starte på med det samme, andet krævet at du har gået på et begynder kursus.  Spørg vores trænere herom

Hvilke træningsformer tilbyder DCH NØRHALD

DCH NØRHALD tilbyder hundetræning til alle lovlige hunderacer og blandingshunde. Vi har hvalpehold, et unghundehold, et motivationshold, to konkurrencehold, et blandingshold, et nosework hold  et agility hold og et hoopers hold. 

Hvad koster hundetræning

Kurset hvalpetræning forløber sig over et halvt år og koster kr. 905,-

Kurserne Agility, Nosework, Blandet hold og hoopers holdet forløber sig over et halvt år og koster kr. 915,-

Kurserne Unghundeholdet, Motivationsholdet, Konkurrenceholdene forløber sig over 1 år og koster kr. 1.208,-

Hvad skal jeg medbringe til træning

Prutteposer, små bløde og lækre godbidder – gerne 2 forskellige slags (150 – 200 gram),  godbidstaske eller tøj med store og lettilgængelige lommer, fast halsbånd eller sele, dressurline på ca. 2 meter m. karabinhage i begge ender (Ikke flexline), vand og vandskål, tæppe eller måtte (Kun hvalp), vaccinationstest (Ved første træning på året) 

Find træningsplads

Du er altid velkommen til at komme og overvære en træningsaften på pladsen. Vi træner hver tirsdag eftermiddag og aften samt hver lørdag formiddag og eftermiddag. Der trænes på adressen Sognevej 15, Enslev, 8983 Gjerlev J. Det er på grunden der ligger ved siden af Enslevs gl. skole. Se her for kort.

DcH Nørhald søger sponsorer

Vores træningsredskaber og klubhus er af ældre dato og vi søger derfor midler til indkøb af nye redskaber og restaurering af klubhus.  Skulle du være interesseret i at give foreningen et sponsorat, hører vi gerne fra dig. Alle beløb – såvel store som små – er velkomne.

Email

Send os en besked

TRÆNINGSPLADS
SOGNEVEJ 15
ENSLEV
8983 GJERLEV J

TRÆNINGSTIDER
TIRSDAG KL. 16.00 – 19.30
TORSDAG KL. 17.00 – 18.00 LØRDAG KL. 09.00 – 13.30

NORHALDDCH@GMAIL.COM

FORMAND 
ANETTE BARKSMAN 
TLF.: 20224016

l

CVR/SE NR: 33693486

JUTLANDER BANK 
REG. NR 9363 
KONTO NR. 0002373580