AKTUELT HOLD

 HVALPEHOLD

Hvalpeholdet er for alle hunde i alderen 8 uger – 6 måneder uanset race. Hvis der er mange hvalpe oprettes et juniorhold for de ældste hvalpe.

Det er nemmest at begynde træningen af hvalpen allerede, når den er 9 uger gammel. Træningen på hvalpeholdet er tilrettelagt, så der tages hensyn til hvalpens alder. Der lægges vægt på kontaktøvelser, motivation, tillid og samarbejde mellem hund og fører.

Der bliver trænet indgående i “at komme”, når der bliver kaldt” og at gå pænt i snor. Desuden trænes stå, sit og dæk, og der vil hver træningsgang være et ”frikvarter”, hvor hvalpene leger med hinanden, så de bliver socialiseret til omgang med andre hunde og de lærer at omgås på en hensigtsmæssig måde. Dette frikvarter foregår efter aftale med træneren, således at hunden altid får det optimale ud af legen med de andre hunde.Hvad skal du medbringe:

Du skal medbringe:

1. Godbidder, som hvalpen er meget glad for. Godbidderne bør være små, bløde kødstykker i rigelig mængde. Det kan være en fordel, at hvalpen ikke har fået for meget morgenmad på træningsdagen.

2. En fast snor – flexliner er ok til gåturen, men IKKE til at træne med.

3. Hvalpens yndlingslegetøj (knudetov, strømpe, bold, pibedyr el.lign.), som bruges til belønning i forbindelse med træningen.

4. En lang line, hvis man har en. (Kan lånes af træneren)

5. Et tæppe/liggeunderlag
Man får det bedste resultat af træningen, hvis det er den samme, som træner med hvalpen hver gang. Den enkelte hundefører har sin egen måde at gøre tingene på og hvalpen bliver let forvirret, hvis signalerne ikke er de samme hver gang.

NB! Hvis din hund er fyldt 6 måneder, vil DcH Nørhalds trænere – i samråd med dig – vurdere om din hund skal gå på et hvalpehold, eller ét af klubbens andre hold. Der vurderes ud fra hundens alder, evner, adfærd og hundeførerens ønsker og forventninger til træningen.

 

TRÆNINGSPLAN

HOLD 21 A – TIRSDAG KL. 18.30 – 19.30
I HUNDEHUSET HOS ANETTE, RING TIL 20224016 FOR AT FÅ OPLYST ADDRESSEN. 

HOLD 21 B, LØRDAG KL. 10.00 – 10.45 
PÅ TRÆNNINGSPLADSEN
 

TJEK ALTID FACEBOOK INDEN DU KØRER HJEMMEFRA.EN EVENTUEL AFLYSNING VIL VÆRE ANNONCERET HERPÅ.

Hundetræning

Tilmelding Hvalpehold

Nyt hold starter lørdag den 5. februar 2022. Herefter undervises der hver lørdag.
Anette Barksman og Birgitte Kristoffersen er hundetrænere for holdene.
Tilmeld dig hvalpeholdet
Pris: Kr. 915,- for 6 måneders træning 
Evt. ændringer annonceres på facebook.

 

TRÆNINGSPLADS
SOGNEVEJ 15
ENSLEV
8983 GJERLEV J

TRÆNINGSTIDER
TIRSDAG KL. 16.00 – 19.30
TORSDAG KL. 17.00 – 18.00

LØRDAG KL. 09.00 – 13.30

NORHALDDCH@GMAIL.COM

FORMAND 
ANETTE BARKSMAN 
TLF.: 20224016

l

CVR/SE NR: 33693486

JUTLANDER BANK 
REG. NR 9363 
KONTO NR. 0002373580